CAR UDARIO DALILU TAMO GDJE JE NAJVIŠE BOLI: Ove riječi mu neće oprostiti

Filip Car ne prestaje da ponižava i vrijeđa Dalilu Dragojević, s kojom i dalje ima strastvene akcije u krevetu, ali prema svemu sudeći, to je jedino što s njom i želi.

Naime, on joj je, i pored toga što s njom sve vrijeme dijeli postelju, rekao da ona, kao žena, nije vrijedna da se razmnožava i ima djecu. Ona je prvo odlučila da mu saspe u lice i prebaci sve što joj je smetalo od početka njihovog odnosa, ne očekujući da će od njega dobiti takvu povratnu reakciju, od koje će joj pozliti.

– Ne mogu da te slušam više koliko si loš čovjek, idi radi i nemoj više da mi smetaš. Skloni mi se s puta. Nemoj da me diraš više. Tvoja blizina je loša. Ti si loš da nema dalje. Ti si obilježen loš – galamila je ona na sav glas, a onda je Filip Car osuo:

– Da li shvataš da je svaka moja reakcija za tvoje dobro? Kad te verbalno uništavam, dobro je za tebe. Ti si nenormalna žena i niko te ne voli. Ološ si!

– Juče sam čula da ti se gadim, pa si onda rekao da to nije istina – rekla je Dalila Dragojević, vidno razočarana.

– Mogu i ja tebi da prebacim Anđela – odgovorio je Car.

– Nemam potrebu da pričam s njim, kada presječem, presječem. Ne idem u Rajski vrt, gdje je on – rekla je ona, pa nastavila da mu prebacuje, a onda joj je presjelo od njegovih uvreda:

– Ja iznosim činjenice, a ti si neko ko ustane, pa kaže da nikoga nije unesrećila. Evo ovaj momak Dejan je puno propatio zbog tebe. Kako ne ustaneš i ne kažeš da si napravila hiljade zala?! Koliko si samo ljudi povredila, ku*o raspala. Nisi zaslužila da se razmnožavaš, ku*o jedna zlobna.

Iako su i poslije ove svađe imali se*s, on joj je saopštio da ona nije za vezu, već samo za kr*s, te da ne želi vezu, već samo kombinaciju, na šta je ona skočila ko oparena i počela da proklinje sebe što je opet pala na njega.

– Ne možemo biti zajedno, teška si. Bolje je da ne budemo u vezi, ali da imamo neke stvari – rekao je Car.

– E pi*ka ti materina. Ne znam šta radim s osobom koja kaže da me treba samo izje*ati i sada sam opet ovo dopustila – proklinjala je sebe Dalila.