CAR SE OBRATIO GLEDAOCIMA: Otkrio MILIONIMA Dejanovu TAJNU, svi krenuli da URLAJU kad su čuli OVO Share

Utvrdio razliku između teorije i prakse.

 Filip Car bio je sljedeći ukućanin koji je glasao za tri zadrugara koja se najviše prave pametni, a to nisu. On se obratio i gledaocima i ukućanima

– Dobar dan vama i gledaocima. Mislim da je kliše da su inteligencija i pamet dva ista pojma, a to su totalno dvije različite stvari. Naveo bih sebe, inteligentan sam a ne vučem pametne poteze. U hiljadu situacija sam ispao glup koje pametan čovjek ne može da uradi. Bez obraloženja bih naveo Gruju, Dalilu i Dejana. Nikola kaže da ima divnu ženu i djecu a onda uradi sve ovo. Ako si u teoriji 49 puta govorio da ona nije za tebe a upustio si sa njom u sve. Dejan je isto u teoriji pametan, a u praksi radi sve suprotno. Bilo bi dobro da se obraloži svoje mišljenje, ali ne može to ovde, kad svi urlaju – govorio je Car.

– Prva osoba neka bude Nevena – navela je Ana Spasojević.

– Baviš li se nekim u ovoj kući, a da to nisam ja? – rekla je Nevena.

– Nevena jer sluša Irmine instrukcije, a ona je ujedno i druga osoba na mojoj listi. Ko god da joj kaže nešto ona odmah skače. Treća osoba neka bude Sale glumac ili Mihić, ali više Mihić. Demantovan je sa svih strana, poziva se na ljude koji se ograđuju od njega – navela je Ana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

 

Autopijac.com