CAR I DALILA NASTAVILI SVAĐU, ON JOJ SPOMENUO DEJANA I ANĐELA: Donijeli konačnu odluku o svom odnosu

Utoku je emisija “Pitanja novinara”, a Dalila Dragojević i Filip Car odlučil isu da budu iskreni jedno prema drugom, te su tom prilikom ušli u sukob u dvorištu.

Nisam hteo da se svađam, skočio sam u bazen i rekao sam Mići da dođe. Razmišljao sam o tebi, razmišljam da li da idem. Pukao mi je film. Dok sam ja dotrčao tamo, tebe nije bilo. Ušao u kuću izlećem, seo da jedem. Nije mi banja! Ja nisam lik koji to tako, ali me ne poštuješ. Gledam da te uveselim – rekao je Car.

Kako jedna ta situacija kad se tako probudim. Milion puta sam došla da te poljubim kad spavaš. Niko (zadrugari) neće da gleda kad se neko gleda – rekla je Dalila.

Ti popi**š, odeš od mene. To je razlika. Ja ti govorim pred Anom Jovanović, da čuje, je*e mi se. Ti mozak okreneš svima. Ja se bojim tebi nešto da kažem, da ne bi bilo nervoze – rekao je Car.

Kako kad svima mozak ne okrenem, kako sebi ne okrenem, da gledam kako se vi svi nervirate – rekla je Dragojevićka.

Ja kažem u momentu da mi se zgadiš i da mi je pun ku** svega

Možda sam ja bezobzirna nekada, a preko čega sam sve prešla i šta sam sve uradila – rekla je Dalila.

Sa tim nebitnim ljudima si, od Dejana i Anđela, satima si se raspravljala, a sa mnom ne možeš ni dva minuta. Griješim za sve! Greška mi je ‘92 kad me je izvadila iz one stvari – rekao je Car.