BOMBA SVIH BOMBI! Messi na kraju sezone napušta Park prinčeva: Odlazi gdje smo ga najmanje očekivali, pregovori u završnoj fazi?

Lionel Messi prodrmao je proteklog ljeta fudbalski svijet transferom u redove PSG-a. Očekivalo se da omaleni Argentinac u potpunosti zablista, ali ova epizoda do sada je sve osim blistave.

Tačnije, možemo slobodno reći da je poprilično razočaravajuća, jer se od Lea očekivalo mnogo.

OK Diario sada donosi svjetsku ekskluzivu – Messi će na kraju sezone napustiti “Park prinčeva” i vratiti se na “Nou Camp”. Izgledalo je to apsolutno nemoguće, ali čini se da se nešto opasno kuha.

Isti izvor javlja da je Argentinac odlučio prihvatiti ponudu predsjednika Barcelone Joana Laporte i vratiti se u redove Barcelone. Također, otkrili su da su pregovori u završnoj fazi i da je jedini Messijev uslov zapravo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora.

Navodno je vidno nezadovoljan u Parizu, gdje se evidentno nije snašao, a navodno ni njegova porodica. Španci pišu da postoji čak klauzula u ugovoru prema kojoj bi Argentinac mogao otići s “Parka Prinčeva” bez da se za njega plati odšteta.

Također, navode da je želju za povratkom podrgijana i Laportina najava da na ljeto planira kupiti i Erlinga Brauta Haalanda, ponajboljeg mladog špica svijeta.

Preostaje nam da sačekamo i vidimo da li će zaista doći do povratka Messija u svoj drugi dom…